Bruidsfotograaf Maastricht

De veelzijdige bruidsfotograaf Maastricht

Voor een sprankelende bruidsreportage in beeld en geluid

De kans is groot dat jullie trouwplannen hebben, want anders zijn jullie niet op  zoek naar een bruidsfotograaf Maastricht. Wanneer u inderdaad op zoek bent naar een professionele bruidsfotograaf Maastricht, dan heten wij u van harte welkom op onze website. Bruidsfotografie Maastricht is een veelzijdige bruidsfotograaf Maastricht. Wat bedoelen wij hiermee? Bij ons kunt u kiezen uit een traditionele bruidsfotoreportage, videoreportage of een combinatie van een bruidsreportage én een bruidsvideoreportage.

Bruidsfotografe- en bruidsfotograaf Maastricht

bruidsfotograaf Maastricht

Het team van bruidsfotografie Maastricht bestaat uit twee professionele bruidsfotografen. Graag stellen wij ons team aan u voor.

Anne Lefevre is een gepassioneerde bruidsfotograaf Maastricht die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Haar kracht is om mensen op hun gemak te stellen. Het resultaat is, dat het bruidspaar en gasten op een ontspannen en natuurlijke wijze op de foto staan. Op de foto’s van Anne straalt de sfeer en spat het plezier en af en toe gekkigheid af.

Marc Mingels is eveneens een professionele en gepassioneerde bruidsfotograaf Maastricht. De herinneringen, indrukken en belangrijke momenten tijdens de dag van uw leven weet hij op een professionele wijze uitstekend voor het voetlicht te brengen. Marc maakt gedoseerd gebruik van speelse effecten om belangrijke momenten nog beter voor zich te laten spreken.

Welke bruidsfotograaf Maastricht het beste bij u past om ‘de mooiste dag van uw leven’ vast te leggen hangt geheel van de wensen van u en uw partner af. Wij geven u hier graag vrijblijvend en professioneel advies over.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze bruidsfotograaf Maastricht

Wij nodigen jullie vriendelijk uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek met onze bruidsfotograaf Maastricht. Op basis van jullie wensen kunnen we in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn om alle mooie momenten van ‘de dag van jullie leven zo perfect mogelijk vast te leggen. Bij de veelzijdige bruidsfotograaf Maastricht kunt u kiezen uit een traditionele bruidsfotoreportage, videoreportage of een combinatie van beiden. U kunt dan later horen hoe u beiden het ‘Jawoord’ aan elkaar gegeven heeft en hoe de toespraak van de ambtenaar Burgerlijke Stand was. Voor meer informatie belt u telefoon 043 – 8200 227 of stuurt u een e-mail naar contact